Call of Duty: World at War: Zombies

Call of Duty: World at War: Zombies 1.5.0

Zombies op je telefoon

VOOR

  • Multiplayer-mogelijkheid
  • Prachtige 3D-graphics
  • Sfeervolle geluiden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Call of Duty: World at War: Zombies is een FPS (First Person Shooter) voor de iPhone. In de game neem je het op tegen hele batterijen 'ondoden', ofwel zombies.

Call of Duty: World at War: Zombies begint in een donkere ruimte. Een handige tutorial (les) in deze klamme kelder leert je de fijne kneepjes van het vak. Zo raak je bedreven in het wisselen van geweren, sneller (her)laden en het dichtmaken van ramen met planken. Speciale acties vereisen geld maar zijn soms noodzakelijk: een lading puin haal je nu eenmaal graag uit de weg. De besturing van Call of Duty: World at war: Zombies is goed maar wat is 'dual stick' besturing?

Het zogenaamde 'dual stick' principe (kijken met één virtual pookje en lopen met een andere) is lastig in het begin, maar na een minuutje spelen glij je als een ware pro door de duistere catacomben. Grafisch ziet Call of Duty: World at War: Zombies er prachtig uit. De game doet denken aan oudere pc versies van Call of Duty, met mooie mist- en lichteffecten. Ook het geluid is prima in orde. Hijgende zombies en huilende wolven voegen toe aan de sfeer.

Call of Duty: World at War: Zombies is sfeervol en goed uitgewerkt. Na de les (en de hulp van digitale sociopaat Dr. Richtofen) voel je je enigszins achtergelaten en begint angstvallig het spel.

Meeste downloads Actiespellen voor Iphone

Meer
Call of Duty: World at War: Zombies

Download

Call of Duty: World at War: Zombies 1.5.0

Beoordelingen about Call of Duty: World at War: Zombies